top-menu

Aanmelden en wachttijden

Goed dat je deze stap zet. Via onderstaand formulier kun je jezelf alvast aanmelden voor een traject.

Wachtlijst

Helaas is er zoveel vraag naar deze therapie dat ik genoodzaakt ben op met een wachtlijst te werken. Ik probeer deze wachtlijst zo kort mogelijk te houden De wachttijd is nu ongeveer 2 maanden en gaat op volgorde van aanmelding. Let op, de wachttijd is een indicatie, het kan korter duren maar ook iets langer.

Als je onderstaand je gegevens invult ga ik ervan uit dat je bereid bent te wachten, maar je bent altijd vrij om in de tussentijd een andere therapeut te zoeken. Mocht je iemand anders hebben gevonden dan stel ik het op prijs als je mij dit laat weten.

Voor alle duidelijkheid, ik werk vijf dagen per week in Harderwijk, alleen de woensdagmiddag zit ik in Naarden. In Naarden kan de wachtlijst daarom soms wat langer zijn.

Zodra er een plek vrijkomt, neem ik contact met je op voor een intakegesprek. Na de intake kunnen we direct aan de slag.

Algemene gegevens


Geslacht


Aanvullende gegevensHeb je kinderen?

Via welke weg ben je bij mij terecht gekomen?

Doorverwijzing professional

 • Heb je contact gehad met je huisarts of een andere professional over deze hulpvraag?
 • Ben je door een andere professional doorverwezen?


 • Geef je mij toestemming om contact op te nemen met de doorverwijzer?

  Hulpvraag


 • Ben je onder medische / psychologische / psychiatrische behandeling (geweest)?

 • Slik je momenteel medicijnen?

  Doelen

  Formuleer je doelen concreet en in positieve bewoording (dus: wat je wel wilt in plaats van wat je niet meer wilt).

  Overige informatie

  Huisarts


  Geef je mij toestemming om contact op te nemen met de huisarts?

   


  Deze informatie wordt via een beveiligde omgeving verzonden.

 • Reacties zijn gesloten.