Aanmelden en wachttijden

HELAAS HEB IK DOOR DE ENORME TOELOOP OP 18 APRIL JL. EEN CLIENTENSTOP MOETEN INVOEREN

Je kunt je wel aanmelden voor de lichaamsgerichte therapiegroep die in september start. Lees hier meer over de lichaamsgerichte trauma therapiegroep

Houd de website in de gaten voor wanneer de wachtlijst weer open gesteld wordt.


Goed dat je deze stap zet. Via het formulier onder aan deze pagina kun je jezelf alvast aanmelden voor een traject. 

Helaas is er zoveel vraag naar deze therapie dat ik genoodzaakt ben met een wachtlijst te werken. Ik probeer deze wachtlijst zo kort mogelijk te houden  De wachttijd is nu ongeveer drie maanden. Let op, de wachttijd is een indicatie, het kan langer duren maar ook iets korter. 

Als je onder aan deze pagina je gegevens invult ga ik ervan uit dat je bereid bent te wachten, maar je bent altijd vrij om in de tussentijd een andere therapeut te zoeken. Mocht je iemand anders hebben gevonden dan stel ik het op prijs als je mij dit laat weten. 

Zodra er een plek vrijkomt, neem ik per e-mail contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Na de intake kunnen we direct aan de slag. 


Lichaamsgerichte trauma therapiegroep

Misschien ben je geïnteresseerd in de lichaamsgerichte trauma therapiegroep. Deze organiseer ik meerdere keren per jaar. Je kunt je hiervoor aanmelden. De eerstvolgende zal starten op 7 april dit jaar.

Lees hier meer over de lichaamsgerichte trauma therapiegroep


Eerste screening door zelftesten

Je hebt misschien klachten maar je weet niet precies wat je hebt. De kans is groot omdat je je bij mij wilt aanmelden dat je een vermoeden hebt van (psycho)trauma. 

Als dit nog niet is vastgesteld bij je, dan kun je vast een één of meerdere zelftesten doen om een idee te krijgen waar jouw klachten mee te maken hebben. Dit is ook een mooie voorbereiding op het intakegesprek. 

Ga hier naar de zelftesten


Minimale leeftijd

Ik werk alleen met wilsbekwame volwassenen vanaf 18 jaar oud. Er is geen maximale leeftijd.