Aanmelden en wachttijden

Goed dat je deze stap zet. Via onderstaand formulier kun je jezelf alvast aanmelden voor een traject. 

Helaas is er zoveel vraag naar deze therapie dat ik genoodzaakt ben met een wachtlijst te werken. Ik probeer deze wachtlijst zo kort mogelijk te houden  De wachttijd is nu ongeveer drie tot vier maanden. Let op, de wachttijd is een indicatie, het kan korter duren maar ook iets langer. 

Als je hieronder je gegevens invult ga ik ervan uit dat je bereid bent te wachten, maar je bent altijd vrij om in de tussentijd een andere therapeut te zoeken. Mocht je iemand anders hebben gevonden dan stel ik het op prijs als je mij dit laat weten. 

Zodra er een plek vrijkomt, neemt mijn assistente contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Na de intake kunnen we direct aan de slag. 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19

In verband met de gestelde maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen, is het belangrijk dat ten tijde van de afspraak, jij en je huisgenoten klachtenvrij zijn.
Als dit niet zo is kunnen we de sessie ook online doen, via Zoom of Webex.

Minimale leeftijd

Ik werk alleen met volwassenen vanaf 18 jaar oud. Er is geen maximale leeftijd.

  Algemene gegevens

  Geslacht  Via welke weg ben je bij mij terecht gekomen?

  Hulpvraag

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   

  Deze informatie wordt via een beveiligde omgeving verzonden.

  Scroll Up