Aanmelden en wachttijden

Cliënten-stop

Het is drukker dan ik kan behappen in mijn praktijk. Vanwege de grote toestroom van aanmeldingen voor de wachtlijst heb ik moeten besluiten momenteel geen nieuwe aanmeldingen aan te nemen. We adviseren je in september even na te gaan of er inmiddels weer nieuwe ruimte op de wachtlijst is ontstaan. Zodra de wachttijd weer gereduceerd is tot twee maanden zal ik de aanmeldingen weer openstellen. Bij vragen over wachttijden kun je gerust contact opnemen.

Voorzorgsmaatregelen Covid-19

In verband met de gestelde maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen, is het belangrijk dat ten tijde van de afspraak, jij en je huisgenoten klachtenvrij zijn.
Als dit niet zo is kunnen we de sessie ook online doen, via Zoom of Webex.

Minimale leeftijd

Ik werk alleen met volwassenen vanaf 18 jaar oud. Er is geen maximale leeftijd.

Contact opnemen

Vanwege de grote drukte ben ik telefonisch niet goed bereikbaar. Graag voor vragen gebruik maken van het contactformulier hieronder.

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Scroll Up