top-menu

Individuele Therapie

Individuele therapie in Harderwijk en Naarden-vesting helpt je de grip op je eigen leven terug te krijgen. Je krijgt begeleiding bij een persoonlijk thema. Je leert je eigen gedachten en emoties onder controle te krijgen, of je leert te onderscheiden wat van jou is en wat van anderen afkomstig is wanneer er iets speelt in je omgeving dat impact heeft op je gevoelsleven of op je functioneren. Deze situatie kun je verbeteren met behulp van een traject individuele therapie. We creëren we overzicht door hiermee aan de slag te gaan, en werken we vanuit die basis naar een nieuw hoofdstuk van je leven toe.

coaching en therapie

Wanneer is individuele therapie nuttig?

Individuele therapie kan in zeer uiteenlopende situaties een oplossing vormen. Denk bijvoorbeeld aan problemen binnen intieme relaties, emotionele problemen uit het verleden, verliesverwerking, conflicten op het werk of stressklachten zonder duidelijke aanleiding.  We kijken in het traject zowel naar oorzaken als naar oplossingen. We gaan dus in op dieperliggende trauma’s en emoties, en het helen daarvan, maar ontwikkelen ook vaardigheden die een uitweg uit de situatie kunnen bieden. Dat kunnen de meest uiteenlopende dingen zijn: kalm blijven in uitdagende situaties, voor jezelf opkomen in conflicten, je eigen behoeftes en grenzen duidelijk stellen, een helder beeld van de toekomst creëren of zelfstandig maar liefdevol in relaties staan.

Je kunt met de volgende thema’s bij mij terecht:

Natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen als je niet zeker weet of je baat zult hebben bij therapie.

Hoe werk ik?

Individuele therapie kun je bij mij krijgen in Harderwijk en Naarden-vesting. Ik werk voornamelijk met de lichaamsgerichte therapie somatic experiencing en op het versterken van mindfulness. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen kom je mentaal weer met beide voeten op de grond te staan en wordt je teruggebracht in je lichaam. Verder bevat mijn methode aspecten uit de moderne psychologie, neuro linguistisch programmeren (nlp), trans-actionele analyse (ta), systemisch werk en zijns-georiënteerd.

Het benodigde aantal sessies is afhankelijk van de vragen die je hebt, maar doorgaans zijn tussen de 6 en de 10 gesprekken genoeg.

Locaties

Individuele therapie geef ik in Harderwijk en Naarden-vesting op onderstaande locaties.

  • Vaste praktijk in Harderwijk: Hierdenseweg 17, 3841 GV Harderwijk.
  • Medisch Kwartier Naarden Vesting: (woensdag-middag) Turfpoortstraat 26, 1411 EG Naarden-Vesting.

Tarieven en vergoedingen

Mijn therapie sessies worden op dit moment vergoed door de ziektekostenverzekeraars in het aanvullende pakket. Daarnaast zijn mijn tarieven inkomensafhankelijk.

Klik hier voor een overzicht van mijn tarieven.

Voor al mijn diensten gelden de algemene voorwaarden.

Bij verhindering graag minimaal één werkdag van tevoren telefonisch afmelden. Bij later of niet afmelden worden de kosten in rekening gebracht.

Aanmelden of contact opnemen

Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Aanmelden en Wachttijden

Vanwege de grote drukte ben ik telefonisch niet goed bereikbaar. Graag voor vragen gebruik maken van het contactformulier hieronder. Vul je telefoonnummer in als je wilt dat ik je bel.

Ik wil gebeld worden janee

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Reacties zijn gesloten.