Tarieven en vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde en ingeschreven in het RBCZ-register, Registertherapeut BCZ ® onderhevig aan het TCZ-tuchtrecht.

Mijn sessies worden door de ziektekostenverzekeraar deels vergoed in het aanvullende pakket. De officiële beschrijving van mijn begeleiding heet voor de verzekeraar ‘Overige psychosociale therapie’. Die valt door mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging VIV en de RBCZ onder Integrale therapie.

Ga direct naar de vergoedingen voor integrale therapie

Tarieven per sessie

Om te zorgen dat de therapie voor iedereen toegankelijk blijft, zijn mijn tarieven inkomensafhankelijk.

 • Tariefgroep 1: € 127,50 per sessie van 1 uur en 15 minuten – voor een gezinsinkomen van € 30.000,- of meer bruto per jaar, inclusief vakantiegeld en toeslagen.
 • Tariefgroep 2: € 97,50 per sessie van 1 uur en 15 minuten – voor een gezinsinkomen van minder dan € 30.000,- bruto per jaar, inclusief vakantiegeld en toeslagen.
 • Intakegesprek van 1 uur en 15 minuten: € 97,50. Klik hier om je aan te melden.
 • Zakelijk: voor ZZP-ers & kleine zelfstandigen (éénmanszaak of VOF) die het opvoeren in hun boekhouding gelden bovenstaande tarieven exclusief 21% BTW.
 • Relatietherapie: € 150,- per uur exclusief BTW. In principe werk ik met sessies van 3 uur.
 • Werkgevers: prijs op aanvraag.

De sessies hebben een maximale uitloop van 15 minuten, hierna wordt de extra tijd in rekening gebracht, omgerekend naar het uurtarief.

Voor al mijn diensten gelden de algemene voorwaarden.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren telefonisch afmelden. Bij later of niet afmelden worden de kosten in rekening gebracht.


Tarieven drie dagen intensieve therapie

 • Therapie (18 uur): € 1.530,- (btw vrijgesteld voor particulieren).
 • Verblijfkosten: € 450,- (op basis van volpension, rechtstreeks te voldoen aan de locatie) Kosten kunnen afwijken afhankelijk van de tijd van het jaar en de locatie.
 • Intakegesprek van een 1 uur en 15 minuten: € 97,50. Klik hier om je aan te melden.
 • Zakelijk: voor ZZP-ers & kleine zelfstandigen (éénmanszaak of VOF) die het opvoeren in hun boekhouding, gelden bovenstaande tarieven exclusief 21% BTW.
 • Werkgevers: op aanvraag

Voor al mijn diensten gelden de algemene voorwaarden.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren telefonisch afmelden. Bij later of niet afmelden worden de kosten in rekening gebracht.


Disclaimer

De polisvoorwaarden zijn verschillend per verzekering en veranderen regelmatig. Vergoeding van de kosten is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering.  Ongeacht bovenstaande lijst kun je zelf bij jouw zorgverzekeraar informeren of jouw behandeling vergoed wordt, daar de ervaring leert dat ook verzekeraars die niet op de lijst vermeld staan, veelal de behandeling wel vergoeden.

Wanneer je precies wilt weten in hoeverre de consulten vergoed worden, wil ik je aanraden contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. Gebruik daarbij onderstaande informatie:

De benaming ‘coaching’ valt niet binnen de vergoedingen-sfeer. Gebruik daarom bij het informeren naar de vergoedingen  de noemer waar het officieel onder valt:

“Behandeling overige psychosociale therapie, prestatiecode 24504”

 • VIV-Registratienummer: 1907959
 • RBCZ licentie nummer: 190220R
 • VMBN-registratienr: 2017973
 • AGB-codes: 90064747 (vestiging) en 90105470 (therapeut)

Aanmelden of contact opnemen

Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Aanmelden en Wachttijden

Vanwege de grote drukte ben ik telefonisch niet goed bereikbaar. Graag voor vragen gebruik maken van het contactformulier hieronder.

   

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   

  Deze informatie wordt via een beveiligde omgeving verzonden.

  Scroll Up