Aanmelden en wachttijden

Goed dat je deze stap zet. Via het formulier onder aan deze pagina kun je jezelf alvast aanmelden voor een traject. 

Helaas is er zoveel vraag naar deze therapie dat ik genoodzaakt ben met een wachtlijst te werken. Ik probeer deze wachtlijst zo kort mogelijk te houden  De wachttijd is nu ongeveer drie maanden. Let op, de wachttijd is een indicatie, het kan langer duren maar ook iets korter. 

Als je hieronder je gegevens invult ga ik ervan uit dat je bereid bent te wachten, maar je bent altijd vrij om in de tussentijd een andere therapeut te zoeken. Mocht je iemand anders hebben gevonden dan stel ik het op prijs als je mij dit laat weten. 

Zodra er een plek vrijkomt, neemt mijn assistente contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Na de intake kunnen we direct aan de slag. 


Voorzorgsmaatregelen Covid-19

In verband met de gestelde maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen, is het belangrijk dat ten tijde van de afspraak, jij en je huisgenoten klachtenvrij zijn.
Als dit niet zo is kunnen we de sessie ook online doen, via Zoom of Webex.

Lees hier meer over mijn maatregelen


Eerste screening door zelftesten

Je hebt misschien klachten maar je weet niet precies wat je hebt. De kans is groot omdat je je bij mij wilt aanmelden dat je een vermoeden hebt van (psycho)trauma.

Als dit nog niet is vastgesteld bij je, dan kun je vast een één of meerdere zelftesten doen om een idee te krijgen waar jouw klachten mee te maken hebben. Dit is ook een mooie voorbereiding op het intakegesprek.


Minimale leeftijd

Ik werk alleen met volwassenen vanaf 18 jaar oud. Er is geen maximale leeftijd.


Aanmeldformulier wachtlijst

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]